VOLG JIJ ONS AL OP INSTAGRAM?

BINNEN 3-4 DAGEN VERZONDEN

LET OP: SALE ITEMS KUNNEN NIET RETOUR

GRATIS VERZENDING BOVEN DE 50 EURO!

VOLG JIJ ONS AL OP INSTAGRAM?

VOLG JIJ ONS AL OP INSTAGRAM?

RETOURNEREN

Balen dat je item niet goed is! Je mag uiteraard je bestelling ruilen of retourneren mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt. U heeft 14 dagen bedenktijd. Bij annulering heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om het pakket te retourneren, dit mag zonder opgave van een reden. Meld jouw retour aan door een mail te sturen naar [email protected] Zorg ervoor dat je item goed verpakt is. Let er op dat de items in orginele verpakking zitten met het kaartje eraan. Wij accepteren geen gedragen kleding of kleding met (make-up) vlekken. Om je bestelling te retourneren dien je het retourformulier onderaan de pagina uit te printen en in te vullen.

Wanneer je je gehele bestelling retourneert maken wij het orderbedrag + verzendkosten over naar jouw rekening nummer die bekend bij ons is. Wanneer je je bestelling gedeeltelijk retourneert ontvang je het geld van deze item(s) terug op jouw rekening. Enkel de kosten voor retour van jouw adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Onderaan de pagina kun je het retourformulier downloaden. Knip onderstaand retouradres los en plak deze op het pakket en breng het naar een PostNL-punt.

LET OP: Retourneer altijd met track-and-trace code! Als je geen track-and-trace code gebruikt kan het pakket kwijt worden geraakt. PostNL zoekt alleen naar pakketten die een track-and-trace bevatten.

Binnen één termijn van 14 dagen ontvang je het geld op jouw rekening. Heb je vragen? Stuur gerust een appje of mail naar [email protected]

Download hier het retourformulier: Retour formulier

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping

JOUW FAVORIETE ITEMS

There are no products on the wishlist!
Chat openen
Heb je een vraag?